La Usap no ha entès la lliçó

10

Ahir a Dacs, els catalans una vegada més han deixar escapar una victòria que tenien a l’abast.

La USAP és incorregible. S’ha inclinat de nou (24-18) sobre el terreny d’un equip a la lluita per assegurar el seu manteniment a la Pro D2. És la prova que els sang i or no han entès la lliçó rebuda al començament del mes a Albi, altre equip de la part baixa de la classificació, on havia perdut 26-24.

Aquesta desena derrota de la temporada a l’exterior sense bonus defensiu no elimina matemàticament la USAP de les semifinals d’accessió al TOP14, però col·loca la formació catalana en una posició molt incòmoda. Depenen d’ara endavant dels resultats dels seus competidors i tenen interès a aconseguir una prestació perfecte per les seves cinc últims partits si volen arrencar la qualificació. Serà molt difícil quan veiem el calendari fins a la fi de la fase regular del campionat.

La USAP va tenir la victòria a l’abast.
Els Catalans poden fer-se càrrec d’aquesta derrota i si es troben en una situació molt complicada. Com a Albi, els sang i or van entrar molt malament en el partit, travessant els vint primers minuts com ombres. En dificultats a les seves sortides de camp, han demostrat també una indisciplina redhibitòria a l’exterior, com per exemple la targeta groga rebuda per l’Oliver Tomaszczyk (65è), que va fer mal a l’equip.

Quina llàstima ! Perquè els perpinyanesos tenen una vegada més ensenyat coses boniques sobretot a l’atac. Poden tenir recances però no eximir-se de les seves pròpies responsabilitats