Rugbi – Federal 2 – Ceret / Galhac

39
Ceret – Galhac / 5 de març del 2017 – Foto: Fabricio Cardenas [cc-by-sa] via Wikimedia Commons

L’equip de Ceret jugava contra els occitans de Galhac. Els homes de les ribes del Tarn són els últims que van derrotar els del Vallespir (36-12). El fet remunta al partit d’anada, el 30 d’octubre del 2016, fa una mica més de quatre mesos. Era inútil d’anar a buscar la motivació més lluny…

Un bon llançament de tuixa, una pilota que circula de pressa; en Bouquié serveix l’Aniès pel primer assaig ceretà (5-0). El líder del grup comença bé, però dues penalitats d’en Charly Goze recorden que els occitans no han vingut per fer de figurants (5-6).

Galhac embogeix la defensa catalana que arriba en tot cas a treure-se’n amb el peu. Un punt de fixació dels davanters en la zona de 22 metres de l’adversari permet a la pilota d’arribar fins a l’ala per en Bosch (12-6).

Ceret malgasta una nova ocasió d’assaig, però abans del descans en Bouquié allunya el perill dels visitants gràcies a dues penalitats (18-6). A la recuperació, Ceret en superioritat numèrica abans de la sortida de l’Arnaudiès (targeta blanca), falla un assaig molt fàcil. Galhac aprofita per reduir la diferència al marcador (18-13).

L’Arnaudiès treu la pilota de la melé, transmet a en Torres que combina amb l’Onofri (25-13). L’assaig del bonus ofensiu arriba al minut 71. És encara l’obra d’un tres quarts, en Domenech, en extremitat de línia (30-13).

Ceret és irresistible. Té el dret de mirar lluny, més alt…

SHARE
Previous articleA Bocca Chiusa 2
Next articleDacs / Usap – Jornada 25