Dura derrota del Ceret en el darrer minut del partit (28-26)

20

Ahir sobre el terreny de Sent Somplesi (Occitània), després de la cruel eliminació a quarts de final per Hendaia (28-26), no hi havia més que llàgrimes. Sobretot aquelles d’en Joris Torres inconsolable després de la seva targeta vermella (47è), resultat d’una “corbata”, gest més maldestre que dolent, però amb conseqüències greus sobre el partit.

L’àrbitre no s’ha fet amics al camp català però seria massa fàcil carregar-li l’eliminació del Ceret. Si els Ceretans han perdut és culpa també al seu inici de partit totalment fallat. Després deu minuts de joc, els del Vallespir ja perdien 13-0 amb dues penalitats concedides i el primer assaig del partit (6è).

Però una vegada llançat, Ceret va escombrar tot sobre el seu pas. Durant mitja hora abans del descans, els catalans van inscriure tres magnífics assajos (17è, 37è i 40è) que permetien als Ceretans de reprendre l’avantatge al marcador (20-13).

Alguns minuts després del començament de la segona mitja part Torrés va ser expulsat…
Darrere Ceret sofreix però resisteix i resta al contacte.
Bouquié pensava donar amb una penalitat, un avantatge decisiu al catalans a cinc minuts d’acabar (26-23). Fins a la “ganivetada“ per l’esquena del minut 79. El darrere basc aprofita un excedent de jugadors a l’ala per inscriure l’assaig de la victòria dels d’Handaia (28-26).

Cruel final per Ceret al cap d’una temporada magnífica.