Dacs / Usap – Jornada 25

21
Dacs – Usap – Jornada 25

Aquest vespre a Dacs, menys de tres setmanes després de la seva derrota a Albi (26-24), els “sang i or” es troben en la mateixa configuració de joc. Un desplaçament sobre el terreny d’un equip a la lluita per al manteniment i qui no té altra que d’imposar-se si vol conservar intactes les seves oportunitats de quedar al Pro D2.

Capacitat d’adaptació i lucidesa
Es veu malament com els catalans es podrien aixecar d’una desena derrota a l’exterior aquesta temporada. Difícil d’imaginar la USAP imposar-se a Narbona (el 9 d’abril) o a Oyonnax (el 28 d’abril) si no està a l’altura a Dax, que no ha guanyat més que un dels seus cinc últims partits.
Sobre un terreny gras i probablement sota la pluja, els “sang i or” no tindran cap altra alternativa. La seva capacitat d’adaptació serà observada, ells que n’han mancat a Albi, no intentant el drop que els hauria pogut oferir la victòria sobre la seva última possessió de pilota. Una fase de joc que els Catalans han treballat per a l’entrenament aquestes últimes setmanes.
Han de prendre una revenja de Dacs, que havia fet mal a la USAP imposant-se a Aimé Giral a l’anada (16-14). I sobretot, de quedar al contacte de Biàrritz, cinquè i últim “qualificable”, abans de rebre la formació basca el dijous que ve.