Ceret – Obres de renovació Avinguda de l’estació

17

Comunicat de l’ajuntament de Ceret:

En la continuïtat del programa de renovació de l’eix de l’entrada principal cap al centre de la ciutat, començaran a partir del 18 d’abril que ve, obres de renovació de les xarxes humides (aigües usat i aigua potable) sobre l’avinguda de l’Estació des de la Cooperativa fins a la rotonda de la Creu de guerra i valor militar.

Aquests obres duraran entre 8 i 10 setmanes. Durant aquest període, els comerços quedaran accessibles.
Seguiran els obres de col·locació dels serveis viaris a partir del més de novembre 
de 2017.
La fase 1 d’aquests treballs, des de la cruïlla del carrer del 19 de març de 1962 fins a la rotonda de la Creu de guerra i valor militar es faran del 18 al 28 d’abril del 2017, amb les restriccions de circulació següents :

  • Per als vehicles de tipus pesants, que vénen dels Banys d’Arles cap al centre de la ciutat, desviació cap a Vinyes Planes i carrer Maréchal Juin.
  • Per als vehicles lleugers que vénen del centre-ciutat cap als Banys d’Arles, desviació cap al carrer Maréchal Juin i avinguda de Vinyes Planes.
  • Per als camions, venint del centre de la ciutat, desviació cap a l’avinguda Francesc Irla. Per a tots els vehicles que vénen dels Banys d’Arles cap a Perpinyà, la circulació serà alternada. ➤ Informacions:  Ajuntament de Ceret – 04.68.87.50.16